Kafijas pagatavošanas meistarklase

Kafijas pagatavošanas meistarklase

Kafijas pagatavošanas meistarklase ir izglītojoša dāvana, kas tās saņēmējam sniegs iespēju apgūt gan kafijas teoriju, gan arī pagatavošanas praktisko pusi. Šī ir lieliska dāvana ikvienam kafijas cienītājam – sievai vai vīram, kā arī kolēģim vai darbiniekiem.

Ja vēlies atrast vietas, kur šādu dāvanu iegādāties, dodies uzreiz uz šī raksta noslēdzošo sadaļu Kur pirkt dāvanu.

Lieliska dāvana kafijas cienītājiem

Kafija ir viens no iecienītākajiem dzērieniem visā pasaulē. Tieši tāpēc mūsdienās ir tik daudzi veidi, kā to pagatavot. Kafija ir pievienota visdažādākajiem karstajiem dzērieniem, ieskaitot kapučino un lates. Īstenie kafijas entuziasti noteikti prot pagatavot kafiju mājās, galu galā pieliet vārošu ūdeni maltai vai šķīstošai kafijai protam mēs visi. 

Taču īstena kafijas pagatavošana prasa īpašas rūpes un zināšanas. Līdz ar to kafijas pagatavošanas meistarklase ir lielisks ieguldījums savā ikdienā. Tiem, kas bez kafijas nevar iedomāties savu rītu vai pēcpusdienu (vai abus!), noteikti noderētu apmeklēt kafijas meistarklasi profesionāļa vadībā.

Šādu meistarklasi pavisam vienkārši var uzdāvināt gan sev pašam, gan arī citiem. Raksta noslēgumā atradīsi veidus, kā.

Izglītojoša dāvana

Izglītojoša dāvana ir tāda, kas tās saņēmējam ļaus uzzināt ko jaunu un paaugstināt savu intelekta līmeni. Tās ir dāvanas, kas ļauj radošajam garam un prātam uzņemt vēl neizzinātus apgriezienus un iegūt ko noderīgu un ikdienā pielietojamu.

Kafijas pagatavošanas meistarklase ir noderīgs pasākums, ko apmeklēt būtu vērts ikvienam kafijas cienītājam. Tās ir jaunas zināšanas, ko pielietot ikdienā. Līdz ar to, kafijas pagatavošanas meistarklase ir izglītojoša dāvana. Protams, ka apgūstot kaut ko interesantu, arī pats process ir daudz patīkamāks. Lietderīgā apvienošana ar patīkamo ir šīs dāvanas galvenais apraksts.

Dāvanas sniegtā vērtība

Kafijas pagatavošanas meistarklase

Vislabākā dāvana ir tāda, kas ir jēgpilna un sniedz īpašu vērtību dāvanas saņēmējam.

Vērtīgas zināšanas par kafijas pagatavošanu

Īsti kafijas cienītāji zina, ka kafija nepiedzimst veikalu plauktos. Pirms tam kafijai vēl ir bijis krietni tāls un daudzveidīgs ceļš ejams, par ko parastais patērētājs ne vienmēr aizdomājas. Šajā meistarklasē dāvanas saņēmējam būs iespēja apgūt kafijas teoriju. Varēs uzzināt vairāk par kafijas plantācijām, novākšanas un apstrādes procesu.

Ir tik daudz sīkas detaļas, kas tiek ieguldītas kafijas pagatavošanā jau to audzēšanas vietā vien. Nemaz nerunājot par rupnīcām, kur tiek radīts veikalu produkts. Interesanta lekcija būs daļa no meistarklases, kurā saņēmējs varēs piedalīties.

Praktiskas iemaņas kafijas pagatavošanā

Protams, ka visinteresantākā daļa būs likt lietā tikko apgūtās zināšanas – no teorijas uz praksi. Katra meistarklase, protams, ir atšķirīga. Taču mūsu piedāvātajā variantā dāvanas saņēmējs varēs apgūt prasmi rīkoties ar profesionālo kafijas tehniku, dzirnaviņām un aparātu.

Kafijas pagatavošanas meistarklase sniegs arī iespēju nobeigumā tikt pie iespējas veiksmīgi izpildīt savu pirmo uzdevumu patstāvīgi. Būs nepieciešams pagatavot savu perfekto kapučino dzērienu, liekot lietā savas zināšanas.

Kafijas mākslas apguve arī ir ieskaitīta meistarklases plānojumā. Programmas vadītājs parādīs un iemācīs veidus, kā savu kafijas dzērienu rotāt ar skaistiem un pavisam vienkāršiem mākslas zīmējumiem.

Jaunu kafijas mīļu satikšana

Kafijas pagatavošanas meistarklase visbiežāk norit nelielās cilvēku grupās. Līdz ar to sajūtas būs drošākas, turklāt varēs arī iepazīties ar citiem kafijas entuziastiem.

Labi un vērtīgi pavadīts laiks

Kopā pēc kafijas pagatavošanas meistarklases dāvanas saņemējs noteikti būs vareni pavadījis savu brīvo dienu. Tās ir jaunas zināšanas un, iespējams, arī jauni draugi vai paziņas. Arī jubilāra mājinieki noteikti būs priecīgi par to, ka nu jau kafijas cienītājs ir kļuvis par vienu lielu soli tuvāk kafijas eksperta lomai.

Ko ņemt vērā

Kafijas pagatavošanas meistarklase

Dāvinot šādu dāvanu, ir dažas lietas, kas jāņem vērā.

Vienas meistarklases ilgums var aizņemt vairākas stundas

Vienas šādas kafijas pagatavošanas meistarklases ilgums var būt visai paliels, mūsu piedāvātā meistarklase aizņem 6 stundas. Tas ir ieskaitot teorētisko apmācību, kā arī praktisko kafijas gatavošanas daļu. Līdz ar to paziņo saņēmējam laicīgi, ka šai aktivitātei ir jāvelta gandrīz visa diena.

Pārliecinies par dāvanas atbilstību jubilāra interesēm

Tā kā kafijas pagatavošanas meistarklase nav vien divu stundu ilgs pasākums, pārliecinies par to, ka pie šīs dāvanas tiek kāds, kas to patiesi vēlas. 

Kafijas pagatavošanas meistarklase ir jāsarunā laikus

Ir vērts sarunāt meistarklasi jau laicīgi, jo nereti tā norit nelielās grupās. Parasti pie Es Mīlu Kafiju uzņēmuma šādas kafijas pagatavošanas meistarklases norit katru trešdienu, sākot jau no 9:00 rītā.

Kam piemērota šāda dāvana

Ir universālas dāvanas, ko novērtēs visi, taču ir arī tādas dāvanas, kas paredzētas īpašai saņēmēju kategorijai. Tāpēc svarīgi saprast, kam piemērota konkrēta dāvana.

Kolēģim

Kafijas pagatavošanas meistarklase ir lieliska dāvana kolēģim svētkos gan no visa kolektīva, gan arī no tevis paša individuāli. Ja kolēģi nekad nevari iedomāties bez kafijas krūzes un viņš vienmēr runā par jauniem kafijas veidiem, ar šo dāvanu trāpīsi desmitniekā.

Darbiniekam

Tas pats attiecas arī uz darbiniekiem. Ja esi priekšnieks īsteniem kafijas entuziastiem, tad kafijas pagatavošanas meistarklase būs lieliski piemērota dāvana darbiniekiem kādos īpašos svētkos. 

Vīram vai sievai

Kafijas pagatavošanas meistarklase var kalpot par aizrautīgu aktivitāti ar saviem tuviniekiem, kas savu ikdienu nevar iedomāties bez kafijas. Tā būs lieliska dāvana sievai vai pretēji – dāvana vīram dzimšanas dienā, piemēram.

Kur pirkt dāvanu

Kafijas pagatavošanas meistarklase EMK

Šajā sadaļā apkopotas vietas, kur iegādāties dāvanu.

Dalība Coffee expert kafijas meistarklasē

Pašmāju uzņēmums Es Mīlu Kafiju trešdienās rīko kafijas pagatavošanas meistarklases sešu stundu garumā. Tā ir lieliska iespēja iepazīt kafijas vēsturi un rezultātā arī apgūt kafijas pagatavošanas veidus. Dalība Coffee expert meistarklasē var tikt pasniegta arī dāvanu kartes formātā – lai skaistāk un svinīgāk.

Lai garda kafija un lieliskas zināšanas!