Motivējošs citāts uz sienas

motivējoša kanva iedvesmai

Motivējošs citāts uz sienas ir iedvesmojoša dāvana, kas tās saņēmējam ikdienā sniegs jaunu motivācijas devu, kā arī skaisti papildinās interjeru. Šī ir lieliska dāvana ikvienam mākslas cienītājam – māsai vai brālim, vīram vai sievai, draugam vai draudzenei.

Ja vēlies atrast vietas, kur šādu dāvanu iegādāties, dodies uzreiz uz šī raksta noslēdzošo sadaļu Kur pirkt dāvanu.

Dāvana, kas ikdienā liks pasmaidīt

Papildinot interjeru telpā, kurā ikdienā uzturamies visvairāk, mēs parūpējamies par komfortu un labsajūtu. Nereti skaists interjers ir tas, kas mums liek justies labāk – skaists mājoklis skaistākām sajūtām ikdienā. Tāpēc, izvēloties sev apkārt esošo vidi papildināt ar kādu dizaina dekoru vai mākslu, ir vērts izvēlēties ko skaistu un iedvesmojošu.

Viens no modernākajiem veidiem, kā papildināt tukšas sienas, ir pielikt pie tām kanvas ar attēlu pēc izvēles. Tas ir arī veids, kā uz sienas uzlikt motivējošu citātu kanvas formātā. 

Ja zini, ka tavam dāvanas saņēmējam ir dažas brīvas sienas mājās vai darba vidē, iespējams, motivējošs citāts uz sienas būs lielisks apsveikums svētkos.

Iedvesmojoša dāvana

Dāvanas iedvesmai ir labs veids, kā uzdāvināt kaut ko noderīgu un vienlaikus sirdi sildošu. Dāvanas, kas sniedz īpašas emocijas – sajūtu dāvanas – ir lielisks apsveikums svētkos, kad negribas uzdāvināt kaut ko tādu, kas netiks izmantots. 

Iedvesmai ikdienā ir liela loma, jo tā mūs mudina darīt labāk un sasniegt vairāk. Motivējošs citāts uz sienas ir iedvesmojoša dāvana, kas ļoti labi iederētos gan mājoklī, gan darba vidē. Tā ir dāvana, kas parādīs, ka tu tici jubilāra spēkiem ikdienā paveikt lielas lietas. Šāda dāvana arī kalpo par lielisku veidu, kā jubilāram iegūt motivāciju ikdienā svarīgiem darbiem un labam noskaņojumam.

Dāvanas sniegtā vērtība

motivējoša kanva iedvesmai dāvana

Vislabākā dāvana ir tāda, kas ir jēgpilna un sniedz īpašu vērtību dāvanas saņēmējam.

Motivācijas deva produktīvai ikdienai

Dāvanas galvenā vērtība ir sniegt motivāciju un iedvesmot. Ikdienā bieži vien mums katram ir nepieciešams atgādinājums par to, ka esam stipri un spējam paveikt daudz. Nereti tas aizmirstas, īpaši dzīves aizņemtākajos posmos, kad esam pārņemti ar darbiem un ikdienas pienākumiem. 

Dāvanas saņēmējam šāda kanva ar iedvesmas vārdiem kalpos par atgādinājumu ikdienā nepadoties un ticēt sev. Par to, kādu motivējošo citātu izvēlēties, atbildīgs esi tu pats. Zinot jubilāru, izvēlies ko mīļu vai tieši klasisku. Varbūt tas būs kāds novēlējums, bet varbūt citāts no jubilāra iecienītākā varoņa, aktiera, elka.

Lielisks noskaņojums un atbalsts

Uzreiz ar iedvesmu nāk arī labs garastāvoklis un noskaņa visai dienai. Saņemot dāvanā kanvu ar motivējošu citātu, to nāksies novietot kādā labi redzamā vietā. Tad arī ikdienā varēs sev atgādināt par konkrēto motivācijas devu.

Varbūt tas būs novēlējums ikdienā vairāk laika veltīt sev, nepadoties darbu drūzmā vai piepildīt savus sapņus neskatoties ne uz ko. Lai kāds šis novēlējums arī nebūtu, tad būs kā draudzīgs atbalsta plecs.

Labi iederas jebkurā telpā

Motivējošs citāts uz sienas kanvas veidolā ir universāla dāvana tādā ziņā, ka tā pavisam labi iederas jebkurā telpā. Tā var būt izvēlēta dažādos izmēros, kas būs piemēroti gan uz sienas, gan novietoti uz citām virsmām.

Skaists interjera papildinājums

Visbeidzot ir jāpiemin, ka motivējošs citāts uz sienas var kalpot arī par skaistu dizaina elementu. Tas ir oriģināls veids, kā telpai piešķirt īpašu nozīmi un stilu. Pielikt pie sienas gleznu vai plakātu ir pavisam klasisks veids, kā to izrotāt. Līdz ar to motivējoša kanva būs interesantāks un oriģinālāks variants.

Ko ņemt vērā

motivējošs citāts uz sienas

Dāvinot šādu dāvanu, ir dažas lietas, kas jāņem vērā.

Izvēlies kvalitatīvu servisu

Izvēloties dāvināt motivējošu citātu uz sienas, to visērtāk var darīt ar kanvu. Un vispirms svarīgi ir atrast labu servisu, kas piedāvā paveikt kvalitatīvu darbu. Tā kā šī dāvana būs kā īstens mākslas darbs pie sienas, tā kvalitātei ir ļoti liela nozīme.

Padomā labi par kanvas izmēriem

Ņem vērā jubilāra brīvās sienas un to izmērus. Nepārspīlē ar pārlieku lielu kanvas izmēru, taču tieši tāpat neizvēlies arī pārāk mazu kanvu, ja iecerētā brīvā vieta jubilāra mājoklī ir visai paliela. Kanvas vienmēr var novietot arī uz plaukta, lai arī pakarinātas pie sienas tās izskatās labāk.

Kam piemērota šāda dāvana

Ir universālas dāvanas, ko novērtēs visi, taču ir arī tādas dāvanas, kas paredzētas īpašai saņēmēju kategorijai. Tāpēc svarīgi saprast, kam piemērota konkrēta dāvana.

Māsai 

Motivējošs citāts uz sienas varētu būt laba dāvana māsai svētkos, it īpaši tad, ja viņa pašlaik mācās skolā un viņai varētu būt nepieciešama papildus iedvesmas daļa ikdienā.

Brālim

Kanva ar motivējošu citātu ir vienlīdz laba dāvana brālim, kuram patīk ikdienā sevi izaicināt ar jauniem darbiem. Motivācija nāks tikai par labu!

Vīram

Vislabāk kanvas ir dāvināt tiem, kas mums ir vistuvākie cilvēki. Tad zinām gan viņu mājokļa izkārtojumu, gan gaumi. Motivējoša kanva ir lieliska dāvana vīram, kas noderēs arī tev pašai.

Sievai

Tieši tas pats arī pretējā gadījumā. Kanva ir lieliska dāvana sievai svētkos, jo tu noteikti zini, kādi iedvesmas vārdi viņai nepieciešami visvairāk.

Draugiem

Bieži vien savus labākos draugus zinām labāk kā ģimenes locekļus. Tāpēc šī ir lieliska dāvana draugam vai draudzenei svētkos. Iepriecini ar atbalsta vārdiem!

Kolēģiem

Motivējoša kanva varētu būt arī piemērota dāvana kolēģim vai darbiniekiem, grupām, kas ikdienā darbojas kopā vienota mērķa labā.

Kur pirkt dāvanu

Šajā sadaļā apkopotas vietas, kur iegādāties dāvanu.

CanvasWay interneta veikals

canvaway dāvana kanva

Uzņēmums CanvasWay piedāvā iespēju iegādāties kanvas ar dažādiem dizainiem, ieskaitot arī motivējošiem citātiem, ko skaisti pielikt pie sienas. Izmēru klāsts ir ļoti plašs, līdz ar to noteikti izdosies atrast ko piemērotu tieši tava jubilāra mājoklim vai darba vietai. Dažādus variantus var apskatīt viņu mājaslapas sadaļā Personalizēta kanva

Katru kanvu ir iespējams personalizēt ar savu tekstu, tādējādi iekļaujot kādu īpašu detaļu, kas būs aktuāla dāvanas saņēmējam.

Lai izdodas jubilāru iepriecināt ar skaistu un iedvesmojošu vēstījumu!